ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ( ΕΚΟ )ΤΟΥ Ι.Κ.Υ., ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2016-2017

Α. Αναφορικά με την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Η ΤΕΙ) ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ» ( ΕΚΟ ), ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2016-2017, δόθηκε παράταση υποβολής δικαιολογητικών για κατάθεση στις Γραμματείες των Σχολών και Τμημάτων, έως τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 (βλ. συνημμένο PARATASH_EKO ).

Β. Για δική σας διευκόλυνση, σας επισυνάπτουμε το αρχείο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Υποτροφιών (ΕΚΟ) ακαδ.έτους 2016-2017, (βλ. συνημμένο 1call_EKOada). Διευκρίνιση σχετικά με το ΚΕΦ.Ε - Δικαιολογητικά (σελ. 8-9), (αναφορικά με τη βεβαίωση από τη Φοιτητική Εστία, μπορείτε να την αναζητήσετε και εσωτερικά από τη ΦΕΠΑ, τηλ.: 210 727.5555 ).

Γ. Στον ακόλουθο σύνδεσμο βρίσκονται οι συγκεντρωτικοί προσωρινοί πίνακες με τους επιτυχόντες, τους επιλαχόντες και ο πίνακας με αυτούς που δεν επιλέχθηκαν: https://www.iky.gr/el/iky-rss/item/2895-apotelesmata-prosorinoi-pinakes-...

Δ. Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι με νεότερη επιστολή του το Ι.Κ.Υ. θα αναζητήσει τα αποτελέσματα του ελέγχου των δικαιολογητικών, τα οποία θα αποσταλούν από τις Γραμματείες μαζί με τα δικαιολογητικά στο Ι.Κ.Υ. Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν απορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε και στους υπευθύνους του Προγράμματος: *Λεωνίδας Παπαστεργίου- Προϊστάμενος (τηλ. 210 3726344, e-mail.: lpapas@iky.gr)

Δοκιμή εμφάνισηςΣυνημμένοΜέγεθος
PARATASH_EKO_DIKAIOLOGHTIKA.pdf234.32 KB