Παρουσίαση, συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας στο Λονδίνο και σεμινάριο συγγραφής βιογραφικού από την Bloomberg (Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου)

Παρουσίαση, συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας στο Λονδίνο και σεμινάριο συγγραφής βιογραφικού από την Bloomberg (Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου) - Αφορά και απόφοιτους   

Το Τμήμα είχε προγραμματίσει για την Δευτέρα 5/11 ομιλία και ενημέρωση της Bloomberg στα πλαίσια της δράσης "Ευκαιρίες καριέρας". Δυστυχώς η γνωστή μειοψηφία έχει προγραμματίσει κατάληψη και παρεμπόδιση της ομαλής λειτουργίας του Τμήματος. Επειδή, αφ' ενός δεν μπορούμε να υποβάλουμε ομιλητές και ακροατήριο στην δοκιμασία αντιπαράθεσης με τις γνωστές αυταρχικές συμπεριφορές, και αφ' ετέρου έχουμε υποχρέωση να συνδέσουμε το Τμήμα με την Εργασία και την Επιχειρηματικότητα, όπως επιθυμεί η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών μας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εκτός Πανεπιστημίου.

Δηλώστε επώνυμα το ενδιαφέρον σας για την εκδήλωση της Bloomberg στο eclass "μάθημα" Συμμετοχή Φοιτητών στο Τμήμα (https://eclass.uoa.gr/courses/DI447/), ώστε να σας ενημερώσουμε πού και πότε θα γίνει. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.