Αξιοσημείωτα

Τετ, 30/10/2019 - 15:53

Διάκριση για τον μεταπτυχιακό φοιτητή του τμήματος Κεχαγιά Κωνσταντίνο

O μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Κεχαγιάς Κωνσταντίνος, πηρέ πλήρη υποτροφία από το Facebook πάνω σε τεχνολογίες AI. Η συγκεκριμένη υποτροφία δόθηκε σε 300 άτομα παγκοσμίως.

Παράλληλα, διακρίθηκε και αναμεσά σε αυτούς που πήραν την υποτροφία, καθώς καθόλη τη διάρκεια της υποτροφίας επιλέχθηκε να είναι υπεύθυνος για το open source και το GitHub μέσα στο community που δημιουργήθηκε για τους υποτρόφους.

Παρ, 27/09/2019 - 11:55

HiPEAC paper award για τον καθηγητή του τμήματος Δημήτρη Γκιζόπουλο και τους υποψήφιους διδάκτορες του Γ. Παπαδημητρίου και Α. Χατζηδημητρίου

HiPEAC paper award για τον καθηγητή του τμήματος Δημήτρη Γκιζόπουλο και τους υποψήφιους διδάκτορες του Γ. Παπαδημητρίου και Α. Χατζηδημητρίου για την εργασία "Adaptive Voltage/Frequency Scaling and Core Allocation for Balanced Energy and Performance on Multicore CPUs"', στο συνέδριο IEEE International Symposium on High-Performance Computer Architecture (HPCA 2019), Washington, DC, USA, February 2019.

Δευ, 14/05/2018 - 23:00

Απονομή διεθνούς βραβείου στον Καθ. Παναγιώτη (Τάκη) Μαθιόπουλο

    Κατά την διάρκεια του διεθνούς συνέδριου της IEEE GLOCECOM, το οποίο πρόσφατα πραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη, ο καθηγητής Παναγιώτης (Τάκης) Μαθιόπουλος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΚΠΑ), τιμήθηκε από την IEEE Communications Society με την απονομή σ’ αυτόν του βραβείου «2017 Satellite & Space Communications Distingui

Παρ, 03/11/2017 - 16:06

Δυνατότητες Καριέρας: To Tech department της Booking.com παρουσιάζει το Graduate Program στους φοιτητές

Η Booking.com μαζί με το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών οργανώνει ημερίδα παρουσίασης της εταιρείας στους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς
φοιτητές και αποφοίτους του τμήματος στις 20 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο, και ώρα 13:00-15:00.

Ο τίτλος της παρουσίασης είναι: Working at Booking.com & The International Tech scene.

Θα ακολουθήσει Business interview workshop στην Αίθουσα Ε μετά τις 3μμ.

Πέμ, 02/11/2017 - 09:08

Διάκριση (2η θέσης) πτυχιούχου του Τμήματός μας στο διαγωνισμό καινοτομίας NBG i-bank #fintech crowdhackathon

Η ομάδα The Disruptors στην οποία συμμετείχε ο πτυχιούχος και μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Κεχαγιάς Κωνσταντίνος κατέκτησε την 2η θέση στο διαγωνισμό καινοτομίας NBG i-bank #fintech2 crowdhackathon από την Εθνική Τράπεζα, με την υποστήριξη της Crowdpolicy και με τη χορηγία της Mastercard και της Mellon Group.

Δευ, 09/10/2017 - 10:01

Νέος επίσημος ιστότοπος που απευθύνεται σε όλους τους αποφοίτους του ΕΚΠΑ

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών καλωσορίζει τους διαδικτυακούς επισκέπτες του στο νέο επίσημο ιστότοπό του που απευθύνεται σε όλους τους αποφοίτους που πέρασαν από αυτό.

Παρ, 15/09/2017 - 16:09

Δημοσίευση των Π. Ροντογιάννη και Ι. Συμεωνίδου έλαβε το Best Paper Award στο συνέδριο ICLP 2017

Η δημοσίευση:

P. Rondogiannis and I. Symeonidou. "The Intricacies of 3-Valued Extensional Semantics for Higher-Order Logic Programs", έλαβε το Best Paper Award στο 33rd International Conference on Logic Programming (ICLP), Melbourne, Australia, 2017.

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου