Θέσεις Πρακτικής Άσκησης - AspisID

16/03/2022

Internship:

Η AspisID είναι μια νεοσύστατη εταιρία πληροφορικής, που παρέχει λύσεις σε συμβουλευτικές υπηρεσίες, διαχείριση έργων και ανάπτυξη. Η μοναδική, προσανατολισμένη στην επιχειρηματική αξία προσέγγισή μας, όπου η στρατηγική, οι διαδικασίες και η τεχνολογία αναπτύσσονται δίπλα-δίπλα, μας επιτρέπουν να επιταχύνουμε την παράδοση των έργων και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό με απτό τρόπο.

Ο ρόλος:

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Identity and Access Μanagement (ΙΑΜ) και το συνεχώς εξελισσόμενο  πεδίο της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο;

Έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία πρακτικής άσκησης για ενθουσιώδεις φοιτητές που επιδιώκουν να πάρουν μια γεύση από τον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριών και ειδικεύονται στο IAM.

Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να εργαστείτε σε έναν απαιτητικό και ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα παροχής λύσεων πληροφορικής, εκθέτοντας σας σε ένα ευρύτερο φάσμα πραγματικών πελατών σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Θα εργαστείτε σε ένα ομαδικό περιβάλλον και θα σας δοθούν όλα τα εργαλεία και η υποστήριξη που απαιτείται για να γίνετε ένας πλήρως ολοκληρωμένος και παραγωγικός Σύμβουλος στον τομέα της ασφάλειας.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι πρέπει να έχουν:

• Πάθος για μελέτη και εκμάθηση νέων πραγμάτων – πρέπει να σας αρέσει το διάβασμα, καθώς θα εμπλέκεται αρκετή θεωρία

• Γνήσιο ενδιαφέρον για το Cyber Security και τα πολύπλοκα συστήματα

• Προθυμία να κάνετε ερωτήσεις προκειμένου να κατανοήσετε πλήρως τις νέες έννοιες και τις εργασιακές προκλήσεις

• Εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες ή θέληση να βελτιώσουν τις υπάρχουσες δεξιότητές τους – αυτή η εργασία περιλαμβάνει συχνή αλληλεπίδραση και συνεργασία με πελάτες

Τι θα κάνετε:

• Εξοικειωθείτε με το ΙΑΜ/PAM

• Μάθετε το One Identity Manager framework

• Εξειδίκευση σε .NET και SQL

Εάν όλα τα παραπάνω ακούγονται ελκυστικά και θέλετε να ξεκινήσετε μια καριέρα στον τομέα του Cyber Security, αναζητήστε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας μας στο Atlas(αναζητήστε «Trainee Junior IAM Consultant») και στείλτε μας το βιογραφικό σας.
 

Junior IAM/PAM Consultant:

Έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία για Developers που θέλουν να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους στον συνεχώς αναπτυσσόμενο τομέα του Information Security και να ξεκινήσουν μια καριέρα ως Identity and Access management consultants.

Good to have:

  • Coding skills in any language (preferably vb.net)
  • SQL
  • Fluent on English 
  • Willing to learn new stuff

Extra Info:

  • Δεν απαιτείται προϋπηρεσία
  • Θέση πλήρους απασχόλησης
  • Εκτενές training
  • Business travelling

Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να εργαστείτε σε έναν απαιτητικό και ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα παροχής λύσεων πληροφορικής, εκθέτοντας σας σε ένα ευρύ φάσμα πελατών και συστημάτων. Θα εργαστείτε σε ένα ομαδικό περιβάλλον και θα σας παρέχεται η υποστήριξη και η προσωπική ανάπτυξη για να γίνετε ένας πλήρως ολοκληρωμένος και παραγωγικός σύμβουλος στον κλάδο του Cyber Security.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και υποβάλετε την αίτηση σας εδώ:

https://careers.aspisid.com/junior-iam-consultant/

 

Junior Technical Marketing Automation Consultant:

Ασχολείσαι με την τεχνολογία marketing;

Είναι ο προγραμματισμός το χόμπι σου;

Έχεις 0-1 χρόνια εργασιακή εμπειρία;

Έχεις αρίστη γνώση αγγλικών;

Εάν όλες οι απαντήσεις είναι ναι, έχουμε την απόλυτη ευκαιρία για εσένα.

Στη 1η Μαρτίου ξεκινήσαμε το πρώτο μας tech campus - την έκδοση Salesforce Marketing Cloud (SFMC). Μια κοινή πρωτοβουλία των Digital Accelerators Newcraft στο Άμστερνταμ και του Tech Hub AspisID από την Αθήνα. Είναι ένα τρίμηνο εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης όπου θα μάθετε τα πάντα για να γίνετε ένας/μια SFMC consultant.

Οι εκπαιδεύσεις Tech Campus θα πραγματοποιηθούν σε δύο μέρη: Άμστερνταμ & Αθήνα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και υποβάλετε την αίτηση σας εδώ:

https://careers.aspisid.com/junior-technical-marketing-automation-consultant/

News Theme