Ανακοίνωση προς τους πρωτοετείς προπτυχιακούς φοιτητές 2020

01/10/2020

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής σας στο Τμήμά μας για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021 θα σας σταλεί ενημέρωση μέσω SMS και email στα στοιχεία που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας.

Το μήνυμα που θα λάβετε θα περιλαμβάνει τον Αριθμό Μητρώου σας και τη σελίδα στην οποία θα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Οδηγίες για την απόκτηση ηλεκτρονικού λογαριασμού

Η αποστολή των SMS / emails αναμένεται να γίνει το αργότερο εντός της επόμενης εβδομάδος και αφού πρώτα αποσταλούν τα στοιχεία των εγγεγραμμένων φοιτητών καθώς και εγκύκλιος εγγραφών (σύμφωνα με την οποία θα ενημερωθείτε για το αν είναι απαραίτητη η διαδικασία της ταυτοπροσωπίας) από το Υπουργείο Παιδείας στο Παν/μιο Αθηνών.

Όταν λάβετε την ενημέρωση θα πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα https://webadm.uoa.gr/ και να υποβάλλετε Αίτηση Νέου Λογαριασμού ως Προπτυχιακός Φοιτητής. 

Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσετε  ηλεκτρονικό λογαριασμό στο Παν/μιο και δικαίωμα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Παν/μιου (https://www.uoa.gr/foitites/ilektronikes_ypiresies/).Τα μαθήματα για το πρώτο έτος των προπτυχιακών φοιτητών ξεκινούν τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020.

'Ολα τα μαθήματα του Α' εξαμήνου θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα: https://www.chatzi.org/dit-schedule/20-21/timetable_1stYear_2021.html

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 στη 13:00 θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως η υποδοχή των φοιτητών κατά την οποία θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες και θα απαντηθούν οι απορίες των πρωτοετών.

Λεπτομέρειες για όλα τα παραπάνω θα δοθούν εντός της επόμενης εβδομάδας με νέα ανακοίνωση στην παρούσα ιστοσελίδα.

News Theme