Οδηγίες σύνδεσης για την εξ αποστάσεως ορκωμοσία διδακτόρων και αποφοίτων προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών

Ενημερώνουμε τους αποφοίτους των ΠΜΣ και ΔΠΜΣ, καθώς και των διδακτόρων, που θα συμμετάσχουν  στη διαδικτυακή τελετή ορκωμοσίας, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12.00, μέσω τηλεδιάσκεψης με την πλατφόρμα e:presence, ότι μία εβδομάδα πριν την τελετή

  • Θα παραλάβουν τις καθομολογήσεις (όρκο) ηλεκτρονικά από τη Γραμματεία στην φοιτητική τους ηλεκτρονική διεύθυνση,
  • την Πρόσκληση σε τηλεδιάσκεψη (Teleconference Invitation) στην φοιτητική τους ηλεκτρονική διεύθυνση, μέσω της πλατφόρμας e:Presence: «Ορκωμοσία Διδακτόρων και Διπλωματούχων ΠΜΣ και ΔΠΜΣ στις 20-1-2021 και ώρα 12:00»  καθώς και οδηγίες σύνδεσης.   Θα πρέπει να κάνουν άμεσα εγγραφή στην πλατφόρμα e:presence και δοκιμή στο demo room. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν πρόβλημα κατά την εγγραφή τους μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Διονύση Βασιλόπουλο, μέλος ΕΤΕΠ, στο denisatdi [dot] uoa [dot] gr. Στον σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί, οι ορκιζόμενοι/ες θα πρέπει να συνδεθούν τριάντα λεπτά νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα της τελετής, ώστε να γίνει έλεγχος ταυτοποίησης (με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και την αναγραφή του πλήρους ονόματός τους).   
  • Για τον λόγο αυτό η σύνδεση στην τηλεδιάσκεψη θα πρέπει να γίνει από υπολογιστή με κάμερα και μικρόφωνο ή κινητό τηλέφωνο, ώστε να εμφανίζεται η εικόνα τους και να εξασφαλίζεται επικοινωνία.  Οι ορκιζόμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής θα πρέπει να έχουν ανοιχτή την κάμερα. Στην περίπτωση που ορκιζόμενος/η έχει κλειστή την κάμερα, θεωρείται πως δεν συμμετέχει στην τελετή και κατά συνέπεια δεν μπορεί να λάβει πτυχίο.