Ορκωμοσία αποφοίτων προγράμματος προπτυχιακών σπουδών

25/05/2021

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία των αποφοίτων της χειμερινής εξεταστικής του ακαδ. έτους 2020-2021 θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 και ώρα 10:00.

Προκειμένου να συμμετάσχετε στην εξ αποστάσεως ορκωμοσία και να σας αποσταλεί η σχετική πρόσκληση όπου θα σας γνωστοποιηθεί η ακριβής ώρα και η ιστοσελίδα της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης, θα πρέπει να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας (secretatdi [dot] uoa [dot] gr) συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη έως την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση και τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας από τον φοιτητικό σας λογαριασμό email.  Κατόπιν, θα λάβετε την πρόσκληση για την συμμετοχή στην ορκωμοσία στο φοιτητικό σας email.

Κατά την είσοδό σας στην τηλεδιάσκεψη θα πρέπει, για τη εξακρίβωση της παρουσίας σας, να αναγράψετε το πλήρες όνομά σας και να επιδείξετε την αστυνομική σας ταυτότητα.

Για την απόκτηση του πτυχίου σας η συμμετοχή στην εξ αποστάσεως ορκωμοσία είναι υποχρεωτική.

Το αντίγραφο του πτυχίου σας θα μπορείτε να το παραλάβετε δια ζώσης μετά το πέρας της ορκωμοσίας και κατόπιν συνεννόησης από τη Γραμματεία του Τμήματος με την επίδειξη της ταυτότητάς σας.