Ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών (GSA-CSD), σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, στις 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει εξ' αποστάσεως την εκδήλωση Career Fair με θέμα "Meet the companies".

20/09/2021

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 στις 12:00-17:00, ο σύλλογος μεταπτυχιακών-διδακτορικών φοιτητών του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Κρήτης, πραγματοποιεί την εκδήλωση «Career Fair: Meet the companies».

Λόγω των περιορισμών της πανδημίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Η εκδήλωση αυτή είναι η δεύτερη σε σειρά κάτω από το γενικό θέμα «Ημέρες καριέρας». Η πρώτη δράση αυτής της σειράς εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο 2021 και είχε σαν θέμα «Προετοιμασία για την συνέντευξη». Ο σκοπός της δεύτερης δράσης που θα διοργανώσουμε τον Οκτώβριο είναι η δημιουργία μιας γέφυρας επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Στα πλαίσια αυτής της δεύτερης δράσης οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν με εταιρίες μέσω virtual booths. Επιπλέον οι εταιρίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους, τους στόχους τους, νέες θέσεις εργασίας κλπ, μέσω πεντάλεπτων ομιλιών που θα πραγματοποιούνται παράλληλα με τα booths.

Μέχρι αυτήν την στιγμή έχουμε πάνω από 30 εγγεγραμμένες εταιρίες και περίπου 50 συμμετέχοντες. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της φόρμας https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYCSgwpi-8owP3C7bmKRTqyUofa7IWU1zWItH2yeO7KWgFLg/viewform.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοικτή σε φοιτήτριες και φοιτητές απ' όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες και την εγγραφή παρακολούθησης επισκεφτείτε την σελίδα μας: https://careerdaycsd.com/.