Θέση εργασίας - FASMETRICS

21/03/2022

Μηχανικός Τηλεπικοινωνίων (Junior) : Η ανώνυμος εταιρεία FASMETRICS, με έδρα την Παλλήνη Αττικής, που ειδικεύεται στην παραγωγή καινοτόμων συστημάτων ραδιοεπικοινωνίας και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, αναζητεί νέο πτυχιούχο του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών για εργασία ως Μηχανικός Τηλεπικοινωνίων με κύριο αντικείμενο τον  χειρισμό υπολογιστικών συστημάτων για την καταγραφή και αποτίμηση δικτύων κινητής τεχνολογίας 2G-3G-4G-5G.

Η θέση απευθύνεται σε άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία με ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες και την κινητή τηλεφωνία. Απαραίτητο δίπλωμα Ι.Χ αυτοκινήτου και δυνατότητα ταξιδιών, άριστη γνώση χρήσης Η/Υ και αγγλικών. Προσφέρεται εκπαίδευση στο περιβάλλον των τηλεπικοινωνιακών δικτύων. Ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών και δυνατότητα εξέλιξης βάσει απόδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.fasmetrics.com/index.php/en/. Αναφορικά με τη θέση εργασίας, επικοινωνήστε στο e-mail: ioannis [dot] agallosatfasmetrics [dot] com ή καλέστε στο 2102926935.