Ορκωμοσία αποφοίτων ΠΠΣ χειμερινής εξεταστικής περιόδου 2021-2022

05/05/2022

Η ορκωμοσία των αποφοίτων του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματός μας, της χειμερινής εξεταστικής περιόδου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00, στην Αίθουσα Καραθεοδωρή στο Μαθηματικό Τμήμα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στην ορκωμοσία, είναι η δήλωση συμμετοχής σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα έως 20/05/2022 μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος με Θέμα: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΠΣ στην διεύθυνση της Γραμματείας: secretatdi [dot] uoa [dot] gr

Σύμφωνα με απόφαση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητή Δημητρίου Καραδήμα, επιτρέπονται έως και τέσσερεις συνοδοί.

Οι ορκιζόμενοι κατά την είσοδό τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους και να επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα  και να βρίσκονται στην είσοδο του κτιρίου μια ώρα πριν την έναρξη της τελετής ώστε να γίνει ο έλεγχος.

Η χρήση μάσκας στην αίθουσα είναι υποχρεωτική.

Οι ορκιζόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την καθομολόγησή τους την οποία θα λάβουν στο φοιτητικό τους λογαριασμό e-mail, μία εβδομάδα πριν από την τελετή.