Αιτήσεις ορκωμοσίας για τους φοιτητές που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για την λήψη πτυχίου κατά την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

21/11/2022

Καλούνται οι φοιτητές του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών που ολοκλήρωσαν τις προϋποθέσεις για την λήψη πτυχίου κατά την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου του ακαδ. έτους 2021-2022 και επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών και να συμμετάσχουν στην επόμενη τελετή ορκωμοσίας, να υποβάλουν αίτηση ορκωμοσίας (που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος στα έντυπα https://www.di.uoa.gr/documents) στέλνοντας την ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματος από τον φοιτητικό τους λογαριασμό email σε αυτόν της Γραμματείας secretatdi [dot] uoa [dot] gr  με θέμα: ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΠΣ από την Τρίτη 22/11/22 έως και την Τετάρτη 30/11/22 επισυνάπτοντας και την αστυνομική τους ταυτότητα

Υπενθυμίζεται ότι με την αίτηση ορκωμοσίας πρέπει να αποστέλλεται βεβαίωση εκκένωσης του δωματίου για όσους διαμένουν στην Φοιτητική Εστία (ΦΕΠΑ).

Η ακαδημαϊκή ταυτότητα ακυρώνεται με την αίτηση ορκωμοσίας.

Σημείωση: Η ανακοίνωση ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ τους φοιτητές που έχουν κάνει ήδη αίτηση και τους έχει αποσταλεί η βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών.

Κατηγορία