Ημέρες Καριέρας 2023

19/04/2023

Αίτηση Συμμετοχής στις Ημέρες Καριέρας 2023 του Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις «Ημέρες Καριέρας 2023» δηλώνοντας τη συμμετοχή σας και υποβάλλοντας αίτηση στον κάτωθι σύνδεσμο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Eventora, που χρησιμοποιεί το Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ:

https://www.eventora.com/el/SignIn

Με την εγγραφή σας θα έχετε τη δυνατότητα να:

  • Έρθετε σε επαφή με σημαντικές επιχειρήσεις και οργανισμούς οι οποίες προσφέρουν ευκαιρίες απασχόλησης.
  • Προωθήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην αντίστοιχη επιχείρηση ή οργανισμό που σας ενδιαφέρει και ταιριάζει με το προφίλ σας.
  • Επισκεφθείτε διαδικτυακά τα ηλεκτρονικά περίπτερα των εταιρειών και να κλείσετε την συνέντευξη εργασίας που επιθυμείτε.
  • Πληροφορηθείτε για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας και τις προοπτικές που ανοίγονται για εσάς παρακολουθώντας  ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις εταιριών  και workshops.
  • Ενημερωθείτε για τις χωρίς κόστος υπηρεσίες συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Ημέρες Καριέρας ΕΚΠΑ 2023»

Αίτηση Συμμετοχής σε Workshops

Παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα workshops που θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων χρήσιμων για τη σύνδεση σας με την αγορά εργασίας.

(Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα των workshops υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός συμμετεχόντων, οπότε κάντε αίτηση στους κάτωθι υπερσυνδέσμους των workshop που σας ενδιαφέρουν)

«Ήπιες Δεξιότητες. Η σημασία τους στην επαγγελματική σου εξέλιξη»

«Η χρήση βασικών εφαρμογών στον εργασιακό χώρο και η ενσωμάτωση των εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης κατά τη ροή της εργασίας»

«Επιχειρηματικός καμβάς, εργαλείο διαμόρφωσης της στρατηγικής ανάπτυξης μιας επιχειρηματικής ιδέας.»

«Τεχνικές Ενδυνάμωσης Δημιουργικής Σκέψης και Συνεργασίας»   

Κατηγορία