Ορκωμοσία αποφοίτων Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών χειμερινής εξεταστικής περιόδου του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

13/05/2024

Η ορκωμοσία αποφοίτων του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματός μας, της χειμερινής εξεταστικής περιόδου του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024, στην αίθουσα Τελετών στο Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, Αθήνα).

Η ορκωμοσία θα γίνει σε δύο κλιμάκια σύμφωνα με το επίθετο των ορκιζόμενων.

Ώρα 11:00 →  Α – Μ

Ώρα 13:00 → Ν – Ω

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ορκωμοσία είναι η Δήλωση συμμετοχής (στην οποία δηλώνεται η προτίμηση σε θρησκευτικό ή πολιτικό όρκο) και το  Έντυπο συγκατάθεσης για χρήση φωτογραφίας και βίντεο σε εκδηλώσεις του ΕΚΠΑ, σύμφωνα με τα επισυναπτόμενα υποδείγματα.

Τα ανωτέρω θα πρέπει να σταλούν έως την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος από τον φοιτητικό σας λογαριασμό email  στην διεύθυνση της Γραμματείας: secretatdi [dot] uoa [dot] gr με Θέμα: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΠΣ.

Σύμφωνα με απόφαση του Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας,  επιτρέπονται έως και τέσσερεις συνοδοί (4) ανά ορκιζόμενο.

Οι ορκιζόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και την καθομολόγηση (την οποία θα λάβουν στο φοιτητικό τους λογαριασμό e-mail, μία εβδομάδα πριν από την τελετή)  και να βρίσκονται στην είσοδο του κτιρίου μια ώρα πριν την έναρξη της τελετής ώστε να γίνει η ταυτοπροσωπία και η ένδυση με την τήβεννο (για όσους επιθυμούν).