Σεμινάρια ενδυνάμωσης γυναικών 18-35 ετών του Προγράμματος WOMENTORS

19/10/2020

Πρόσκληση Συμμετοχής σε δωρεάν σεμινάρια ενδυνάμωσης γυναικών 18-35 ετών του Προγράμματος Ενδυνάμωσης Νέων Γυναικών WOMENTORS στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund.

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης απευθύνεται σε γυναίκες 18-35 ετών και περιλαμβάνει μια σειρά 10 διαδραστικών σεμιναρίων τα οποία, λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως στη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς 2020-21, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Νοέμβριο. Αν ενδιαφέρεσαι να είσαι μία από τις συνολικά 10.000 γυναίκες της χώρας που θα ζήσουν την εμπειρία του WOMENTORS, δήλωσε συμμετοχή από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020.


Το περιεχόμενο των σεμιναρίων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, που συνδέονται με τη συμμετοχή της γυναίκας στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή και με την άρση διακρίσεων και στερεοτύπων φύλου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των σεμιναρίων μπορείς να βρεις στη διεύθυνση: https://www.womentors.gr/me-mia-matia-seminaria/. και στο έντυπο που επισυνάπτεται (ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ).