Αιτήσεις ορκωμοσίας για τους φοιτητές που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για την λήψη πτυχίου κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2019-2020.

01/12/2020

Καλούνται οι φοιτητές του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών που ολοκλήρωσαν τις προϋποθέσεις για την λήψη πτυχίου κατά την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου του ακαδ. έτους 2019-20 και επιθυμούν να λάβουν μέρος στην επόμενη τελετή ορκωμοσίας, να υποβάλουν αίτηση ορκωμοσίας (https://www.di.uoa.gr/documents) στη Γραμματεία του Τμήματος, από την Τρίτη 1/12/20 έως και την Τρίτη 8/12/20 ηλεκτρονικά από τον φοιτητικό τους λογαριασμό στα e-mails: secretatdi [dot] uoa [dot] gr και akasimatdi [dot] uoa [dot] gr.

Υπενθυμίζεται ότι με την αίτηση ορκωμοσίας πρέπει να προσκομίζεται βεβαίωση μη οφειλής συγγραμμάτων από τη Βιβλιοθήκη ΣΘΕ (μπορείτε να την ζητήσετε ηλεκτρονικά), να κατατίθεται η ακαδημαϊκή ταυτότητα σε φάκελο στην θυρίδα της Γραμματείας που βρίσκεται στο θυρωρείο του Τμήματος και να αποστέλλεται βεβαίωση εκκένωσης του δωματίου για όσους διαμένουν στην Φοιτητική Εστία (ΦΕΠΑ).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παρούσα ανακοίνωση δεν αναφέρεται στους φοιτητές που έχουν υποβάλλει ήδη αίτηση ορκωμοσίας.

Κατηγορία