Διαδικτυακή Εκδήλωση: Πρακτικές Εφαρμογές Επεξεργασίας Δεδομένων & Μηχανικής Μάθησης

28/10/2021

Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Εκδήλωση με Θέμα: Πρακτικές Εφαρμογές Επεξεργασίας Δεδομένων & Μηχανικής Μάθησης

Ημερομηνία: Σάββατο 20/11/2021 18:00 – 19:00 μέσω MS Teams (μέσω του ακόλουθου συνδέσμου πατήστε εδώ από υπολογιστή / εφαρμογή κινητού )

Σε ποιους απευθύνεται: Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς Φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ

Ενότητες:

  • Συνοπτική παρουσίαση του παγκόσμιου κέντρου καινοτομίας και αριστείας της Accenture
  • Μετασχηματισμός διαδικασιών και δραστηριοτήτων σε οργανισμούς τεχνολογίας αξιοποιώντας τη μηχανική μάθηση   

Ομιλητές:

  • Ο Γεράσιμος Μηλεούνης είναι τεχνικός διευθυντής στο τομέα της μηχανικής μάθησης. Εργάζεται στην Accenture τα τελευταία 9 χρόνια, βοηθώντας μεγάλους οργανισμούς να μετασχηματιστούν, υιοθετώντας προηγμένες τεχνικές ανάλυσης μεγάλων δεδομένων, ευφυής αυτοματισμούς,  μηχανική μάθηση και τεχνητή νοημοσύνη. Στο παρελθόν εργάστηκε ως ερευνητής για πολλά ακαδημαϊκά ιδρύματα (συμπεριλαμβανομένων των Πανεπιστημίων Αθηνών, Αστεροσκοπείο, Harvard) και κατέχει διδακτορικό δίπλωμα στη μη γραμμική επεξεργασία σημάτων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • O Ανδρέας Γεωργόπουλος είναι Machine Learning Engineering Manager. Εργάζεται στο παγκόσμιο τμήμα του Applied Intelligence από τo 2017 και ειδικεύεται στην ανάπτυξη λύσεων και τεχνολογιών μηχανικής μάθησης, διαχείρισης δεδομένων, αυτοματοποίησης και τεχνητής νοημοσύνης, με εφαρμογές σε διεθνείς οργανισμούς διαφόρων κλάδων. Ο Ανδρέας είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα των Business Analytics στο Imperial College Business School.
  • Ο Στάθης Λεμπέσης, είναι μηχανικός στην ανάλυση δεδομένων. Ασχολείται από το 2016 με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη τεχνολογιών μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης και την αυτοματοποίηση ευφυών λύσεων επεξεργασίας δεδομένων μεγάλης κλίμακας. Ο Στάθης κατέχει Πτυχίο από την Πολυτεχνική Σχολή Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και Μεταπτυχιακό στην Τεχνητή Νοημοσύνη με ειδίκευση στην Μηχανική Μάθηση από το Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.

Σχετικά με την Accenture:

Η Accenture αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο, με κορυφαίες δυνατότητες στους τομείς των ψηφιακών τεχνολογιών, του cloud και της ασφάλειας. Συνδυάζοντας ισχυρή εμπειρία και εξειδικευμένες δεξιότητες σε περισσότερους από 40 κλάδους της οικονομίας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς στρατηγικής και συμβουλευτικής, διαδραστικών υπηρεσιών, τεχνολογίας και επιχειρησιακών λειτουργιών, αξιοποιώντας το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο κέντρων Προηγμένης Τεχνολογίας.

Τα 624.000 στελέχη μας υλοποιούν καθημερινά έργα με γνώμονα την αλληλεπίδραση της τεχνολογίας και της ανθρώπινης εφευρετικότητας, εξυπηρετώντας πελάτες σε περισσότερες από 50 χώρες. Ως Accenture, αγκαλιάζουμε τη δύναμη της αλλαγής με στόχο να δημιουργήσουμε αξία και κοινή επιτυχία για τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τους μετόχους, τους συνεργάτες και την κοινωνία.

Στην Ελλάδα, η Accenture δραστηριοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια και απασχολεί περισσότερα από 1.000 στελέχη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε επίπεδο management και technology consulting. Η διαχρονική ανάπτυξη των εργασιών μας μεταφράζεται σε ένα ισχυρό πλάνο προσλήψεων, που ξεπερνά τα 250 άτομα σε ετήσια βάση.

Μάθετε περισσότερα για την Accenture:

accenture