Θέσεις Πρακτικής άσκησης - Τμήμα IT - Opencomm Α.Ε.

20/10/2022

Ενδιαφέρεσαι να ενταχθείς στο δυναμικό μιας σύγχρονης εταιρείας που παρέχει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στους πελάτες της; Αυτό το μέρος είναι για σένα!

Η OPENCOMM Α.Ε. είναι μια δυναμική εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην τεχνολογία επικοινωνιών και την ανάπτυξη λογισμικού. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις (VoIP, Predictive Dialers, Inbound Routing, Voice Recording, Call Center & Collection center CRM) στον χώρο των Call Centers.

Η OPENCOMM προσφέρει ευκαιρίες για πρακτική άσκηση.  Θα συμμετέχεις στην τεχνική υποστήριξη, στην ανάπτυξη/προσαρμογή λύσεων, στον σχεδιασμό της Αρχιτεκτονικής των Λύσεων, συνεργαζόμενος με τους Μηχανικούς της ομάδας μας.

Η OPENCOMM προσφέρει συνεχόμενη εκπαίδευση, εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες διαδικασίες ανάπτυξης λογισμικού, προοπτικές εξέλιξης και δυνατότητα συνέχισης της συνεργασίας μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης.

Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για να συνεχίσεις την καριέρα σου στην ομάδα της OPENCOMM και να χτίσεις το μέλλον σου στο συναρπαστικό χώρο της πληροφορικής.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι παρακαλούμε να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση infoatopencomm [dot] gr , αναγράφοντας ως θέμα «Πρακτική Άσκηση – Τμήμα ΙΤ».

Κατηγορία