Accenture Data Science Internship: Έμμισθη πρακτική άσκηση για φοιτητές

10/11/2022

Ξεκίνησε την καριέρα σου σήμερα: Στην καρδιά της επιστήμης δεδομένων, εφαρμόζοντας στην πράξη σύγχρονες τεχνικές σε μια ομάδα παγκοσμίου βεληνεκούς.

Σπουδάζεις (στο τελευταίο εξάμηνο) στο κλάδο της επιστήμης υπολογιστών, της τεχνολογίας, ή των θετικών επιστημών, έχεις έντονο ενδιαφέρον για το Data Science και ψάχνεις για έμμισθη πρακτική άσκηση; Κάνε το πιο δυνατό ξεκίνημα στην καριέρα σου μέσω της έμμισθης πρακτικής άσκησης, ως Data Science Intern, στο ένα από τα έξι παγκόσμια Κέντρα Αριστείας, Applied Intelligence της Accenture!

Δήλωσε συμμετοχή άμεσα, στέλνοντας το βιογραφικό σου σημείωμα στο  email Recruitment [dot] Greeceataccenture [dot] com με Subject: Data Science Internship.

Το εν λόγω πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής άσκησης απευθύνεται αποκλειστικά σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές με κατεύθυνση στην πληροφορική, στην τεχνολογία ή στη στατιστική και προαπαιτούμενα τη φοιτητική ιδιότητα, την καλή γνώση αγγλικών και τη διάθεση για επαγγελματική εξέλιξη μέσα από την συμμετοχή τους σε international projects.

Οι ασκούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία στο Data Science στο πλαίσιο ενός leading παγκόσμιου οργανισμού, λαμβάνοντας παράλληλα διαρκή εκπαίδευση και καθοδήγηση από επαγγελματίες του χώρου. Πρόσθετα, μετά την ολοκλήρωση της άσκησης και εφόσον πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις υπάρχει η δυνατότητα κανονικής πρόσληψης από την εταιρεία.

Ως Data Science Intern, ο ασκούμενος θα:

  • Συλλέγει, φιλτράρει, επεξεργάζεται και μετασχηματίζει δεδομένα έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφόρων τύπου αναλύσεις και μοντελοποίησεις
  • Εφαρμόζει στατιστικές μεθοδολογίες και αλγορίθμους μηχανικής μάθησης για τις απαιτήσεις του έργου
  • Δημιουργεί πίνακες, dashboards και παρουσιάσεις για  την αποτελεσματική επικοινωνία των αποτελεσμάτων στην ομάδα (εσωτερικά) και στα ενδιαφερόμενα μέρη του πελάτη
  • Δουλεύει συνεργατικά με την ομάδα για να επικυρωθούν τα αποτελέσματα της ανάλυσης και να διασφαλιστούν τα παραδοτέα άριστης ποιότητας

Λίγα λόγια για εμάς:

Ως μέλος του κέντρου αριστείας Applied Intelligence θα εφαρμόσεις σύγχρονες τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης στα δεδομένα πελατών μας, με απώτερο σκοπό να επιταχύνουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό και να αλλάξουμε την προσέγγιση σε δισεπίλυτα προβλήματα. Η σύσταση της ομάδας απαρτίζεται από 160 άτομα που έχουν διαφορετικές κατευθύνσεις ανάλογα με το υπόβαθρο και την εμπειρία τους.

Τι προσφέρουμε:

  • Έμμισθη πρακτική άσκηση με ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Medical Insurance
  • Συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη από τους συναδέλφους σας
  • Buddy (αφοσιωμένος συνάδελφος σε εσάς) από την πρώτη σας ημέρα ώστε να νιώσετε άμεσα ενεργό μέλος της ομάδας
  • Tην απαραίτητη καθοδήγηση, coaching και mentorship για να χτίσεις την καριέρα σου στην Accenture!

Λίγα λόγια για την Accenture:

Η Accenture αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο, με κορυφαίες δυνατότητες στους τομείς των ψηφιακών τεχνολογιών, του cloud και της ασφάλειας. Συνδυάζοντας ισχυρή εμπειρία και εξειδικευμένες δεξιότητες σε περισσότερους από 40 κλάδους της οικονομίας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς στρατηγικής και συμβουλευτικής, διαδραστικών υπηρεσιών, τεχνολογίας και επιχειρησιακών λειτουργιών, αξιοποιώντας το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο κέντρων Προηγμένης Τεχνολογίας.

Τα 721.000 στελέχη μας υλοποιούν καθημερινά έργα με γνώμονα την αλληλεπίδραση της τεχνολογίας και της ανθρώπινης εφευρετικότητας, εξυπηρετώντας πελάτες σε περισσότερες από 50 χώρες. Ως Accenture, αγκαλιάζουμε τη δύναμη της αλλαγής με στόχο να δημιουργήσουμε αξία και κοινή επιτυχία για τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τους μετόχους, τους συνεργάτες και την κοινωνία.

Στην Ελλάδα, η Accenture απασχολεί πάνω από 1.180 εργαζομένους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε επίπεδο management και technology consulting. Η διαχρονική ανάπτυξη των εργασιών μας μεταφράζεται σε ένα ισχυρό πλάνο προσλήψεων, που ξεπερνά τα 250 άτομα σε ετήσια βάση.