Τελικό πρακτικό επιλογής φοιτητών πρόσκλησης Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ - Ιανουάριος 2024

29/03/2024

Εγκρίθηκε από τη Συνέλευση του Τμήματος στις 27/3/2024 το τελικό πρακτικό επιλογής φοιτητών για τη χρηματοδότηση 3μηνων Πρακτικών Ασκήσεων φοιτητών του Τμήματός μας, μέσω του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027» του Υποέργου 1 «Χρηματοδοτήσεις για την Πρακτική Άσκηση των Τμημάτων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών», κατά το Ακαδ. Έτος 2023-2024, για την περίοδο από την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων και μέχρι 31/10/2024.

Στο σχετικό μάθημα στο eclass "Πρακτική Άσκηση Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών", και συγκεκριμένα στο φάκελο "Έγγραφα/Πρακτική Άσκηση με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ/Ιανουάριος 2024" έχει αναρτηθεί το τελικό πρακτικό επιλογής φοιτητών.

Όσοι από τους επιλεγέντες δεν έχουν ήδη στείλει τα στοιχεία τους στο praktikiatdi [dot] uoa [dot] gr, καλούνται να στείλουν το συντομότερο τα εξής:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΑΦΜ

ΑΜΚΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (ΚΙΝΗΤΟ)

Για τη διαδικασία υπογραφής των συμφωνητικών έναρξης των πρακτικών, θα ενημερωθείτε με μήνυμα από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΕΚΠΑ. Χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ:  https://praktiki.uoa.gr/

Κατηγορία