Ημέρα Σταδιοδρομίας στις Διαστημικές Τεχνολογίες, Εφαρμογές και Υπηρεσίες Made in Greece

-
Πανεπιστημίου 30

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας να συμμετέχετε στην "Ημέρα Σταδιοδρομίας στις Διαστημικές Τεχνολογίες, Εφαρμογές και Υπηρεσίες Made in Greece" που διοργανώνουν για πρώτη φορά από κοινού για τους φοιτητές τους: το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις «Διαστημικές Τεχνολογίες, Εφαρμογές και Υπηρεσίες» και το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών στην «Αεροδιαστημική Επιστήμη και Τεχνολογία».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023, ώρα 9.00 στην Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).

Με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Συνεργατικού Σχηματισμού Διαστημικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών (si-Cluster) και της Θερμοκοιτίδας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος στην Ελλάδα (ESA BIC Greece) του Corallia του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά, της Ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ) και της εταιρείας OHB Hellas.

Κύριος σκοπός είναι να παρουσιάσουν οι εταιρείες/οργανισμοί τις δραστηριότητές τους και τα έργα τους και συνεργασίες και προσωπικό που αναζητούν. Στα διαλείμματα και μετά τις παρουσιάσεις θα υπάρχει δυνατότητα δικτύωσης και συνομιλίας με τους ενδιαφερόμενους. Το πρόγραμμα, επίσης, περιλαμβάνει σημαντικές ομιλίες σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τα διαστημικά θέματα στη χώρα.

Events Media