Θέσεις μέσω AIESEC

03/07/2019

Μάθε για την AIESEC: H AIESEC είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος, μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός νεανικός οργανισμός. Διοικείται και απευθύνεται σε νέους από 18 έως 30 ετών. Ιδρύθηκε το 1948 και στην Ελλάδα βρίσκεται από το 1956. Όραμα της είναι η ανάπτυξη των νέων , μέσω συμμετοχής τους σε διαπολιτισμικά προγράμματα εθελοντισμού και πρακτικής άσκησης σε όλο τον κόσμο.

Δες περισσότερα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=mYQBUFx3V2Q

 

Προγράμματα πρακτικής άσκησης:

Global Talent :

Το Global Talent δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε νέους που ξεκινάνε την καριέρα τους, να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στο εξωτερικό. Σε ένα διεθνές, δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον θα χτίσουν ένα ανταγωνιστικό προφίλ στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους, απόφοιτους των τομέων της Διδασκαλίας, Information Technology, Marketing, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μάθε περισσότερα και κάνε την αίτηση σου εδώ: http://aiesec.gr/students/globaltalent/

 

Global entrepreneur:

Είσαι τελειόφοιτος ή και νέος κάτω των 30 ετών και σε ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα; Πάρε μέρος στο πρόγραμμα Global Entrepreneur της AIESEC και απόκτησε την πρώτη επαγγελματική σου εμπειρία σε μια startup εταιρεία της δικής σου επιλογής για 1,5-3 μήνες. Γνώρισε πως τρέχει μια καινοτόμος επιχείρηση στο παρασκήνιό της, πάρε επιχειρηματικές ιδέες, άνοιξε τον κύκλο σου κάνοντας γνωριμίες με επαγγελματίες και εκμεταλλεύσου τις γνώσεις της παγκόσμιας αγοράς προς όφελός σου! Ξεκίνησε την καριέρα σου!

Μάθε περισσότερα και κάνε την αίτησή σου εδώ: http://aiesec.gr/students/globalentrepreneur/

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΑΙΕSEC στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ευριπίδου 14, στον ημιόροφο || 11:00 – 16:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210-3689829

Email: nvrfrp [dot] axhnatnvrfrp [dot] argten [dot] ceseiaataukn [dot] ceseia

Facebook: AIESEC Greece

Ιστοσελίδα: http://aiesec.gr/